Blogia
És macu això dels weblog!

Fòrum 2004

Fòrum 2004 Abans que res vull FELICITAR I DESITJAR UN BON ANY 2004. Any del Fòrum 2004. Aquesta any Barcelona s'ha de convertir en el centre del món, en teoria amb més repercussió que els jocs olímpics. Que dius....difícil! Sobretot sent la primera vegada que es celebra. El que s'ha de reconèixer és que s'han de tenir ben posats per organitzar tot això de la unió de les cultures després d'una guerra....Ánim Barcelona! Aquí tot ho acabem fent bé ;).
Així que per tenir més informació sobre el fòrum, per qui no sàpiga encara què és, existeix Fòrum 2004. Visitant aquesta web ya sabem que per exemple, de concerts no anirem malament: Bob Dylan, Norah Jones, Phill Collins, Yossou N’Dour i Luis Eduardo Aute entre d'altres. Impressionant és la nova estructura que s'està encara muntant (amb previsions dins els plaços), amb un enorme centre de convencions, edificis innovadors, una gran platja, piscines d'aigua salada, una illa d'oci des d'on s'hi accedirà nadant, escenaris, un port.....vamos, que la òstia! S'hi haurà d'anar, i haurem d'agafar les càmeres digitals!! Ara sí, espero que es dignin a sortir pels mitjans i comencin a explicar realment què s'hi farà, perquè si la publicitat que ens en fan aquí és la mateixa que la donen a l'extranger, serà un fracàs estrepitós. Si jo fos un alemany per exemple, si m'expliquen el que ens han explicat aquí, es que em prendria més en serio un Doctor Music Festival que això. Així que, Sr Clos, o qui sigui, ja NO ens val allò de "Diversitat, pau i desenvolupament sostenible" i aquestes "paraulotes". Volem saber TOT el que hi ha, TOTHOM qui vindrà i TOT el que s'hi farà.

2 comentarios

sgons -

A mi em sembla que el fòrum, tot i les crítiques que sempre ha rebut t'organització, i ara que si negoci ke si nosequè... passarà per sobre de tot això. Si no t'agrada com es fa una cosa, no hi participis; però quan sento que s'organitza un 'antifòrum'... nose, potser cal que s'ho repensin aquests anti-tot.
A mi em sembla fantàstic que per una sola vegada, es prioritzi tot el que és cultural (conferències, debats, la cultura catalana i del món, etc) per sobre d'altres coses que en teoria venen molt més.
El que dius que tingui un ressò més gran que els jocs olímpics ho veig molt difícil eh... aquí catalunya sel tracta com a esdeveniment únic... mires tve1 i ja tel comparen am el xacobeo (...) immagina si miressim enfora xD
Berò bñe,sí, a mi algun dia m'hi trobareu. Esperò tot i així que el forum sigui un èxit tant d'organització com de 'conciencació' i més en els temps pro-guerra que corren. I que l'antiforum aquest si que sigui un desastre.

Rubèn Novoa i Arranz -

FERUM 2004

En Xavier Roig diu tot el que cal sobre el "Ferum 2004"

AVUI 04.01.2004
http://www.avui.com/avui/diari/04/gen/03/c30203.htm