Blogia
És macu això dels weblog!

El nou diari gratuït Què!

El nou diari gratuït Què! Fa pocs dies acaba de sortir un nou diari d'aquests gratuïts, el Què!. La qüestió és que m'agrada força. Potser amb els pocs exemplars que he remirat he pogut comprovar que potser no és tan seriós com els altres 2 més famosos (20 minutos, Metro), o potser perquè té les pàgines en color la majoria d'elles, o potser per tractar notícies que en principi no ho són. Perquè per exemple, ha estat notícia el Jose Corbacho 2 dies seguits, un pel seu èxit amb l'Homo Zapping i l'altre, amb titular de lletra 26 com a mínim, dient que feia campana a classe per veure els pallassos...tela amb la notícia!(Després si segueixes llegint, la notícia ve perquè li han donat un TP). També basen molt notícies en estadístiques i mitjes. L'altre dia, fent mitjes estranyes treien que amb el sou mitjà d'un català aquest es podría comprar un pis de 25m quadrats, i avui diuen que instal.lar-se a Barcelona costa una mitja de 3000€, comptant 2 mesos de fiança, el primer mes per avançat, pagar els honoraris de l'agència i no sé quantes coses més. A més hi ha notícies molt barrejades i variades en una mateixa plana. Realment no sé què és ben bé el que m'agrada del diari, però de moment, faig "cua" per agafar-lo ;).

Això dels diaris gratuïts s'està convertint en una plaga. Si seguim així, no existiran els diaris de pagament normals ;), i a mí ja em va bé! Per exemple, a l'estació del Prat de Llobregat que és la que baixo per anar a treballar donen el Metro, el 20 Minutos, el Què, el Gol, el Crack 10 i segur que encara me'n deixo algún. Crec que és una forma molt sana de mantenir-se mitjanament informat de les coses i alhora d'intentar reduïr al mínim el temps d'espera morta que la gent passa als transports públics. M'encanten els diaris gratiiiiis!!! Torno a la meva mania de fundar clubs i aques és el club català en favor dels diaris gratuïts, qui s'hi apunta ;)??

2 comentarios

Niqmad -

Una cosa són els gratuïts... però el qué és l'escòria de la premsa escrita. El primer número ja sortia amb una còpia del reportatge del periódico de L'ANY PASSAT de les bandes de ràpers de Barcelona, dedica moltes pàgines a 'el cor' i la televisió, no dóna les notícies més importants del dia... No serveix ni per una visió ràpida, com a molt per cremar a la foguera!

Senkreu -

Jo ho sento, però no puc amb aquests diaris gratuïts. Diria que són tots igual de dolents, però mentiria, perquè el poc que he vist del "Què BCN" és encara més sensacionalista (alarmista), simplista i demagog. Per una visió ràpida i poc exigent de l'actualitat, encara; ara bé, serà una visió força esbiaixada.

Déu ens guard d'un món sense diaris tradicionals.