Blogia
És macu això dels weblog!

Abuelo!! Que ya no quiero + queso!!

Abuelo!! Que ya no quiero + queso!! Últimament hi ha molta polèmica amb els anuncis. Tots han de significar alguna cosao anar en contra d’algú. Concretament, el ja famós anunci del noi d’aspecte “heaviata” que li diu al seu avi: “Abuelo! que ya no quiero más queso! Que lo tengo aborrecido!!”. L’altre dia una senyora per la ràdio, dient que era ofensiu per el tracte que rebia l’avi, que era deningrant contra la gent gran i que allò no podia ser i l’haurien de treure de la “parritlla” de televisió; per rebatre, truca un jove i diu que el que realment és ofensiu el tracte que dóna l’anunci als joves, que ens deixa per terra, que molt poca gent tracta així als seus avis. El mateix amb els també famosos anuncis d’AXE, els de “márcales el camino” que van ser retirats per suposat “masclisme”. O el de Campofrío en que un gosset xocava contra un calaix. Perquè no deixem de veure els anuncis a la defensiva?? sempre hi ha d’haver alguna cosa!! perquè no els considerem simplement enginyosos (com molts ho són) i ens els agafem humorísticament, com realment han estat creats perquè l’espectador els vegi. Per exemple, no hi ha anuncis més sexistes que els de detergents, o rentaplats, que sempre surt curiosament una dona a rentar. Perquè ningú diu res d’aquests anuncis?? A mi personalment, els que he comentat més amunt m’han agradat, o simplement m’han fet gràcia (ara me’n recordo d’aquell d’amena que cau un camió sobre unes velletes que canten...ji ji). Hem de prendre’ns les coses amb l’humor que es mereix i no disgustar-nos per coses tan banals. He dit.

Ah.....BON ANY 2004!!

5 comentarios

X@vi -

Sgons, totalment d'acord amb tú. És el que el meu post inicial venia a dir ;). El d'AXE en cap moment pretén ridiculitzar ningú, com ho feia el de bocatta que comentes.
Tampoc entenc que en teoria tots els anuncis passin pel procés de brainstorming, creació i tot això d'una agència de publicitat, i després siguin dolentíssims de cullons, que n'hi ha també moltíssims....

sgons -

sóic un 'enamorat' de la publicitat, però de la bona publicitat. En tots els anuncis s'ha de tenir bon humor, sempre que siguin de bon gust.
Per exemple els que anomenes de detergents, sí, la gent sempre ho diu que són sexistes, però mai n'han retirat cap oi? i són els que de veritat s'haurien de retirar; no aquells que es fan amb humor com son el de campofrio i axe (te'l pots mirar coma sexista, pro jo me'l miro amb humor)
Però n'hi ha d'altres que, volent tocar l'humor són ofensius, és el cas d'aquell de bocatta que menyspreava a tothom qui viu del camp. Només veure'l vai opinar que... quina poca immaginacio i kin mal gust els publicistes que l'han fet. El van retirar. No m'agrada la censura però la veritat sentava bé no haver de veure de tant en tant a la gent del camp ridiculitzada...
re, reflexions sobre anuncis ves, ja he escrit prou xD
fins aviat!

ToMy -

Tiu! Es clar que són molt sexistes els anuncis de detergents, rentaplats, etc... i es clar que la gent ho pensa, i ho diu!!! Serà el teu cercle d'amistats i coneguts que no opinen igual. Però igual és un tema més tancat perque d'alguna manera "ja estem acostumbrats". El que si em sembla super fort, i a mi no em foten ni **** gràcia són anuncis com tu ves has dit, el de AXE. No te nom! I la tia de l'anunci?? Com cullons ha caigut tan baix per vendre la seva persona en un anunci com aquest?? No se... no ho acabo dentendre gaire. Els homes masclistes són prehistòrics però fins i tot que les dones ho siguin?? No diuen que són més inteligents? Doncs que així sigui i ho demostrin.

PD: No he generalitzat a ninguna he! Estimo a totes les dones, menys a les masclistes :p

X@vi -

:D :D, tens tota la raó....Es que els peluts catalans parlen tots com el Nil de "Els Joves", i no quedaria tan heavy,home! ;)

Fletxa -

Com és que el diàleg entre el padrí i el nét, doble de Santiago Segura, es desenvolupa en espanyol si la veu en off de l'anunci és en català? Els peluts no saben parlar en català?