Blogia
És macu això dels weblog!

M'encanta l'IKEA!

M'encanta l'IKEA! Així com a d'altra gent el posa dels nervis, a mi m'encanta anar a l'IKEA. I rarament que hi vaig és a comprar alguna cosa, perquè de moment encara no haig de comprar mobles, però tot arribarà. Doncs m'agrada moltíssim això de tenir totes les coses allà ben posadetes, com si es tractéssin d'habitacions reals.Sempre em venen ganes de comprar-ho tot! A molta gent li disgusta, perquè ha de seguir tots els passadissos per arribar al final, o perquè hi ha massa gent. Doncs a mi m'encanta!I anar seient a totes les cadires i sofàs de les habitacions, i anar criticant totes les distribucions i mobles. I el que més m'agrada són aquelles mini-casetes que fan com a demostració d'aprofitació d'espai, que en 25 metres quadrats t'hi entaforen una cuina, un saló, un lavabo y una habitació! Algunes amb més encert que d'altres, també s'ha de dir, però estan molt ben aconseguides. I penses, osti, quan m'hagi de comprar coses al meu pis, m'hi hauré de passar hores aquí....potser d'aquí ve la gent que no li agrada...perquè ja hi han passat moltes hores ;) Tinc amics que tenen gairebé tot el mobiliari d'IKEA...i osti, no sé si serà de molt bona qualitat, però goig en fa. Espero amb candeletes el dia que hi hagi d'anar a comprar i no a mirar, perquè significarà que tinc pis...encara que segur que em costarà més d'un disgust alhora de comprar un moble o un altre :P!! Apa, fundo el club fans IKEA Catalunya. Qui vulgui, està convidat!
¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres.

4 comentarios

Mestre (Ikeaaddicte) -

Les manies i prejudicis s'acaben, al meu parer, quan has de comprar-te els mobles per una casa teva i compares preus. Si no vols acabar de muntar-te el pis el 2034, més val que vagis a IKEA. Pel que fa a la qualitat, ells ja ho diuen que passat un temps, has de tornar a collar els cargols.
On és el club de fans que m'apunto?

Jose -

Primet, acabes de ser expulsat de la familia.. ;)
Saps que vaig fer un blog contra IKEA i les cues,i els passadissos inevitables,justament al tornar de comprar quasi tot el que tinc al pis. Suposo que la mala llet només es genera quan de veritat necessites quelcom, perquè abans d'anar-hi per comprar no m'havia passat. Malgrat això, IKEA és una bona alternativa al pis d'un jove escàs de recursos.Tot i així,tot queda molt bonic però ... quan un mateix ho ha muntat sap quin moble no s'ha de tocar molt...o caurà desplomat. La qualitat deixa molt que desitjar..
El que si m'agrada és la cosa de muntar-se un mateix els mobles, aixì ès que quan es doni el cas, "aqui" ;-) estic per ajudar.

KiM -

Aggggghhhhhhhhhhhh !!! Ets el dimoni !!! Nooooooo !!! Com pot haver-hi algu fan del Ikea? Aquell recorregut que no s'acaba mai, del que no pots sortir, com en un malson, on no pots seure enlloc... Vaja una tortura !!!! :D

berta -

jajajaj, t'acabes de quedar amb mi. Però jo també espero haver-m'hi de passar moltes hores comprant mobles....al dia que algú m'ajudi a comprar un pis!
¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres
¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres